🖥️ De eerste stap naar een professionele website

Jouw website bepaalt de online uitstraling van je bedrijf. Wij maken voor jouw de ideale website om online sterk in je schoenen te staan.

⚙️ Op maat gemaakt

Geen saaie templates die iedereen al honderd keer heeft gezien. Wij maken de website van je dromen, die er exact uitziet zoals jij wilt!

☝️ Google optimised

Een mooie website is één ding, maar mensen moeten hem natuurlijk ook kunnen vinden! Wij zorgen ervoor dat je website goed scoort in Google.

📱 Responsive

Geen frustraties voor je bezoekers, ongeacht of ze op mobiel of desktop surfen. Onze slimme code past zich aan naargelang de scherm grootte.

Uw bedrijf in de kijker 

We hebben klanten in allerlei branches. Of je nu actief bent in de horeca, consulting, tuinieren of e-learning, wij maken geweldige websites.

Sit back and relax

Het is zo simpel. Leun achterover en.. focus op andere dingen. We hebben uw online aanwezigheid gedekt.

💭 We brainstormen samen over jouw digitale strategie

🕵️ Je website wordt snel gevonden door klanten

✍️ We schrijven sterke content 

 Hogere conversies en krachtig online

🔧 Ongelimiteerde revisies

Wij stoppen niet tot dat jij volledig tevreden bent met de nieuwe website. Wij bezorgen je de website die jij altijd al hebt willen hebben.

🚀 Razend snelle website

Zowel Google als gebruikers hechten belang aan de snelheid van je website. Wij zorgen ervoor dat deze snel en goed werkt zodat je klanten nooit gefrustreerd zijn door de laadtijd.

🗨️ Communicatie

Wij werken met korte lijnen. Bij ons hoef je nooit lang te wachten op een antwoord als je met een vraag of een probleem zit. 

🥊 Sterke online aanwezigheid

Dankzij de website die wij voor je krijg je een voordeel op je concurrenten. Wij zorgen ervoor dat jouw website simpelweg beter is waardoor je een sterk online staat. 

🤩 Klantentevredenheid

Wij gaan volledige klantentevredenheid. Wanneer we samen in zee gaan willen we dat je krijgt wat je van ons verwacht en niets minder. 

🎰 Gebruiksvriendelijk

Geen tech-expert? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je alles snel en eenvoudig kan aanpassen. Zo hoef je niet te wachten op iemand anders om snel een wijziging door te voeren. 

🎯 Converterende designs

Onze designs zijn niet nodeloos complex. Wij maken een mooi maar krachtig design die je bedrijf helpt en hoge ogen mee gooit.

📚 Deskundigheid

Een team van experten helpt je om de perfecte website te maken. Bij ons werkt een ervaren deskundige aan elk onderdeel van je site. Zo verzekeren we kwaliteit.

Een website is geen kost, maar brengt op 

Vaak zien mensen een website als iets wat ze moeten hebben om mee te zijn met de tijd. Ze zien het louter als een kost.

Een website is veel meer dan een hebbeding! Het is de beste manier om duizenden of soms wel tienduizenden mensen die jouw diensten en producten willen kopen aan te spreken. Het geeft je de mogelijkheid om je verhaal te vertellen en je bedrijf te tonen aan iedereen die het wil horen. 

Een professionele website bereikt mensen die nog nooit van je gehoord hebben en zorgt ervoor dat deze enthousiaste klanten worden.

 

Google optimized 

Voordat we aan de slag gaan, bekijken we hoe men je best vindt op google. 

Je goed gerangschikt krijgen is een proces in twee stappen

Stap 1: je correct laten indexeren en
Stap 2: de concurrentie verslaan op de topposities in google 

 

Als we het eens zijn over de belangrijkste zinnen, is goed presteren op Google afhankelijk van drie factoren:

De optimalisatie van je website (snelheid, sleutelwoorden inbouwen in titels, tags en slugs, geweldige tekst schrijven, de interne links vormgeven), we doen dit voor elk project.

Inkomende links krijgen van andere websites in uw branche. Van leveranciers, klanten en misschien uw brancheorganisaties of lokale bedrijfsorganisaties zoals de Kamer van Koophandel.

Als er 50 andere goed geoptimaliseerde websites zijn die fel strijden om die eerste pagina, zal het moeilijk worden om als nieuweling in de buurt gevonden te worden voor die sleutelzin

🛠 Volledige google integratie

Onze studio zorgt ervoor dat alle Google tools naadloos geïntegreerd zijn op je website. Op deze manier helpen we je optimaal aanwezig te zijn online.

📊 Statistieken bijhouden

Meten is weten! Door statistieken en belangrijke data over je website bij te houden zorgen we ervoor dat je alle kansen kan grijpen.

✍️ Optimaliseer naar wens

Wij zorgen ervoor dat je zelf optimalisaties kunt aanbrengen. Zo kun je direct inspelen op jouw wensen, en deze van je klanten.

Hoe gaan we te werk?

Een simpele werkwijze voor een resultaatgerichte samenwerking.

1️⃣ Ontdekking

Alles begint met te bespreken wat jij wilt! Wij geven op basis van jouw wensen input dat je helpt om een goed idee te vormen van hoe je website eruit zal zien.

2️⃣ Toepassing

Op basis van wat besproken is  beginnen we aan de conceptualisatie. Tijdens het ontwikkelen van de website houden we je op de hoogte van de progressie.

3️⃣ Evaluatie

Wij willen dat je 100% tevreden bent! In deze fase kun je revisies aanvragen. Zit alles goed? Dan zetten we je website online en helpen we je bij de marketing!