HorseTonic

In een steeds digitaler wordende wereld is de online aanwezigheid van een onderneming crucialer dan ooit. Voor ECS Power, een vooraanstaande leverancier van zonne-energieoplossingen, was het tijd om hun merk en website te moderniseren om hun marktpositie te verstevigen en klantbetrokkenheid te vergroten.

Strategie & Aanpak

Het primaire doel was het creëren van een sterke, herkenbare merkidentiteit die de waarden en visie van ECS Power weerspiegelt. Daarnaast was het vernieuwen van de website gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring (UX), het vergroten van de organische zoekverkeer, en het genereren van meer leads.

Strategie & Aanpak

Merkontwikkeling

We hebben nauw samengewerkt met het ECS Power team om een diepgaand begrip te krijgen van hun doelgroep, marktpositie, en unieke waardeproposities. Dit leidde tot de ontwikkeling van een nieuwe visuele identiteit, inclusief een modern logo, een fris kleurenpalet, en een set van typografische richtlijnen.

Webdesign en Ontwikkeling

Met de nieuwe merkrichtlijnen als fundament hebben we een website ontworpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk. We hebben de nieuwste webdesign trends en technologieën toegepast om een responsieve, snelle en toegankelijke website te creëren.

Implementatie
De implementatiefase bestond uit het nauwgezet omzetten van het ontwerp in een functionele website. We hebben gebruik gemaakt van moderne webontwikkelingstechnieken om een naadloze ervaring te bieden op alle apparaten. Bijzondere aandacht is besteed aan SEO-optimalisatie, om de organische zichtbaarheid en het bereik van de website te maximaliseren.

Let's talk

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Samen bespreken we je wensen en maken we een plan om de website van je dromen te maken! Dit is geheel vrijblijvend!

Stay in touch

[email protected]
+32 49 159 70 38
Leopold III laan, 8400 Oostende