Marketing.

01.
Ontdekking

We verdiepen ons in jou concept zodanig we de juiste aanpak kunnen hanteren. Aan de hand van deze analyse onderzoeken we welke marketing strategie toepasselijk is.

02.
Toepassing

In deze fase rollen we de marketing strategie uit. We plannen de maandelijkse content in en implementeren de juiste digitale tools naargelang deze strategie.

03.
Evaluatie

Hierna volgt een strikte opvolging van de resultaten en optimalisatie. Hoe meer data we binnenkrijgen, hoe beter we de marketing strategie kunnen richten en optimaliseren. 

Onze

Tools

SEO

Door de juiste woorden te gebruiken zorgen we ervoor dat jouw website hoog eindigt in de goog-zoekresultaten. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans je doelpubliek te bereiken. 

Google ads

Search Engine Advertising (SEA) laat je advertentie hoog scoren in de zoekmachines, nauwkeurig aangepast aan een specifieke zoekopdracht. 

Google tag manager

Google Tag Manager zorgt ervoor dat we interessante gebeurtenisacties (events) kunnen meten op de website/app en marketing-scripts kunnen afvuren.

LinkedIn

LinkedIn is bij uitstek hét sociale netwerk voor professionals. Door op de juiste manier te adverteren op LinkedIn kun je jouw optimale doelgroep heel precies benaderen.

Facebook

Ongeveer 70% van de Belgen heeft een facebook account. Met zo’n userbase dus zeker de moeite waard. Bij ons kan je terecht voor beheer advertising en advies.

Instagram

Instagram, instagram, instagram!  Instagram promotie is altijd een goed idee. Hier komt echter veel bij kijken, gelukkig weten wij er (bijna) alles van!

Google analytics

Alle gebruikersdata op één plaats. Het epicentrum van onze digitale marketing strategie en optimalisatie. Hier zijn alle data en statistieken zichtbaar van jouw website/app.

Email marketing

Email marketing is een krachtig instrument om je klanten beter te beheren en onmiddellijk resultaat te boeken. De ideale tool om klanten up to date te houden. 

Content Marketing

Trek klanten aan en hou hen regelmatig op de hoogte met boeiende content. Wij regelen hier alles van A tot Z zodanig u zich hier geen zorgen hoeft te maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?